flyttevask kristiansand,Hvor mye koster flyttevask

Hvor mye koster flyttevask

Er du på flyttefot?

Hvor mye koster flyttevask?. Den som selger en bolig skal etter loven ha ryddet og vasket boligen. Selve eiendommen skal være ryddet. Dette står i avhendingsloven § 2-2«Når kjøparen overtek bruken av eigedomen, skal romma vere rydda og reingjorte. Eigedomen skal også elles vere rydda.»  Et tilbakevendende spørsmål til Forbrukerrådgiveren er «hvor godt det skal være vasket».

Det er et spørsmål de fleste stiller seg når det er på flyttefot. Da må du gjøre en omfattende utvask av hele boligen. For å lette dette har vi samlet en komplett sjekkliste for flytting av rengjøring dersom du ønsker å utføre dette selv , og vi benytter anledningen til å dele en rekke ekspertråd!

Flyttevask er det aller siste trinnet før du kan overlevere nøklene til hjemmet ditt. Så det skjer når hjemmet ditt er helt tomt for møbler og møbler. Rengjøringen som skal skje er veldig omfattende og inkluderer en grundig rengjøring av alle boligens rom og overflater.

Hvor lang tid tar det?

– Hvor lang tid en flyttevask tar vil avhenge av hvor stor boligen er, samt om det er noen spesielle hensyn som må tas med i beregningen. Kanskje har du flere bad, eller innglasset balkong? Ofte tar denne prosessen lengre tid en det du forventer.

flyttevask stavanger, flyttevask sandnes, utvasking sandnes, flyttevask, utvask, rengjøring sandnes, flyttevask kristiansand, flyttevask pris

Vi gir deg en komplett sjekkliste

En eiendomsmegler bruker skjema for å gå igjennom når overtakelse gjennomgås. Disse er hovedpunktene i denne listen

  • Vegg og tak støvsuges. Flekker fjernes hvis mulig.
  • Heldekningstepper støvsuges hvis ikke annet er avtalt
  • Vinduer pusses både innvendig og utvendig
  • Skap og skuffer vaskes/skrubbes. Husk å vaske oppå skap og lister.
  • Avtrekksvifte på kjøkken og bad rengjøres for fett og smuss både innvendig og utvendig
  • Alt sanitærutstyr skal rengjøres, også under eventuelle badekar, samt rengjøring av sluk.
  • Rengjøring må også foretas bak radiatorer/panelovner.
  • Ovner/peiser/askeskuffer tømmes. Brannmur vaskes
  • Garasje, uthus, boder, loft etc. tømmes og feies.

Der har du det – en komplett liste for rengjøring av flytting. Forhåpentligvis hjelper det deg å øke hastigheten og legge til rette for at utvasken skal gå så bra som mulig.

Hvordan skal flyttevask kontrolleres?

Utvask kontrolleres av selger og kjøper i fellesskap på overtagelsen. Da skal selger og kjøper gå gjennom boligen. Kjøpere som ikke mener vaskingen holder lovens standard kan da klage på vaskingen.

Hvor mye koster flyttevask , om vi skal gjøre det for deg. Pris flyttevask

Her kan du selv kalkulere hvor mye en utvask av din bolig koster.

Pris flyttevask

 

 

Vi tilbyr profesjonell rengjøring med 100% kundetilfredshet garanti. Vi utfører rengjøringsoppdrag i Stavanger og Sandnes regionen samt Kristiansand og omegn og har gjennom årene hjulpet tusenvis av kunder som gir oss de høyeste karakterene.

Flyttevask garanti

Dersom vi utfører din flyttevask pris så gjøres dette etter eiendomsmeglers lister. Skulle likevel kjøper ikke være fornøyd, fikser vi selvfølgelig dette. Dette kaller vi flyttevask med garanti

Få tilbud

Ofte stilte spørsmål

Skal du flytte som bedrift, privat eller internasjonalt så anbefaler vi å bruke flytteskjema. Der er den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg et mest mulig nøyaktig tilbud