Flyttebyrå Kristiansand

Bor du i Kristiansand området og trenger du hjelp til å flytte? Det er enkelt å glemme hvor komplisert og tidskrevende det blir å flytte møbler og andre eiendeler. Som oftest tar det lengre tid en planlagt og ting kan fort bli ødelagt hvis det er gjort feil under flyttetransport! Flytting er vårt levebrød, vi vil derfor gjøre vårt ytterste for at du som kunde blir 100% fornøyd.

Få godt tilbud på flytting

APR Flyttebyrå Kristiansand

Våre medarbeidere i flyttebyrået har lang erfaring og respekt for kunders eiendeler. Vi sender flyttehjelp din vei fra vår avdeling på Rigetjønn, akkurat når det passer best for deg! Vår flytteservice bruker utstyr og spesialutstyr tilpasset slik at det blir gjort på en skånsom og effektiv måte.

APR Flyttebyrå Kristiansand er klar for alle oppdrag som har med flytteservice og flyttetransport å gjøre. Har du ingen plass å sette tingene tilbyr lagring ved flytting også! Vi har eget minilager. avdeling på Rigetjønn, med adgang hele døgnet. Dersom du skal flytte piano har vi lang erfaring med dette og. Flyttebil Kristiansand

Ønsker du å pakke selv? Se gjerne våre aller beste pakketips vel å flge linken under

Se gjerne vår youtube kanal 

Kontakt oss enkelt i skjemaet over, på telefon eller på vår chat. Vi står klare til å hjelpe deg, spør oss om pris på flytting. Med APR flytting kristiansand pris får du ypperlig service. Vi tar hånd om dine verdier!

Dette sier våre kunder

Hvorfor skal du velge oss?

APR til å stole på

Vi har over 10 års erfaring i flyttebransjen og håndterer personlige eiendeler med ansvarsfølelse. Du kan stole på at dine eiendeler blir forsiktigt flyttet med tilpasset utstyr for flyttingen. Bruk et profesjonelt flyttebyrå for å gjøre den ellers kompliserte flyttingen enklere!

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten nede til høyre. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Totalpakke

APR flytting kristiansand med lagerhotell gir deg muligheten til å få en skreddersydd pakke for flyttingen. Flyttevask, leie av lagerplass, flyttebil og dyktige ansatte står disponibelt for deg som kunde av oss.