Minilager Stavanger

APR Minilager er et lagerhotell Stavanger på 1300 m2. Ønsker du å leie minilager i Stavanger? Lagerhotellet finner du rett ved patrioten bistro i Hillevåg med god ankomst for både store og små biler. Vi har ansatte som står klare til å hjelpe deg ved lagerporten og når du låser din bod får du egne nøkler og adgangskode til lagerhotellet. Bygget har god klimakontroll og har jevn temperatur hele året, det er også kamera overvåkning og alarm slik at dine eiendeler står sikkert!

Bestill lager idag

Leie lager Stavanger

Lei minilager Stavanger – trygg og fleksibel lagring

 

Trenger du ekstra plass til oppbevaring? Vi tilbyr leie av minilager i Stavanger som passer både for privatpersoner og bedrifter. Våre lagerlokaler er åpne alle dager i året, og du kan enkelt få tilgang til lagerboden hele døgnet. Vi har også vakttelefon tilgjengelig for deg dersom det skulle oppstå noen komplikasjoner.

Vi i APR minilager ønsker å gjøre det enkelt for deg å håndtere lagring og flytting. Derfor tilbyr vi en komplett pakke som inkluderer utvask, flyttebil og lagerplass dersom det skulle være nødvendig. Med vår tjeneste kan du være trygg på at eiendelene dine blir lagret på en sikker og pålitelig måte.

Vi tilbyr også varehåndtering for bedrifter, slik at du slipper å være fysisk til stede ved henting eller levering av varer. Vårt erfarne team vil sørge for at alt håndteres på en profesjonell måte.

Vårt minilager i Stavanger er bemannet av erfarne medarbeidere som vil være tilgjengelige for å hjelpe deg med alle dine lagringsbehov. Vi har et bredt utvalg av lagerstørrelser, slik at du kan finne den perfekte størrelsen for dine behov.

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer om våre leie lager i Stavanger, og hvordan vi kan hjelpe deg med din lagrings- og flytteprosess.

Åpningstider kontor:
08.00 - 16.00
Åpningstider lager:
Alle dager 07.00 – 23.00

Info
Stod ferdig sommeren 2013.
Totalt 1800 m2
246 boder i alle størrelser
3 etasjer
2 kjøreporter
Heis

Adresse (klikk på lenken for veibeskrivelse)
Sjøhagen 3
4016 Stavanger

Dette sier våre kunder

Hvorfor skal du velge oss?

Oppsigelsestid

Leie lager stavanger fornyes automatisk i starten av mnd, Oppsigelse meldes senest 14 dager før en ny leieperiode starter.

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten nede til høyre. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Kredittsjekk

APR Minilager utfører alltid kredittsjekk av nye leieforhold. Sjekken må være godkjent for nytt leieforhold er i orden

Forsikring

Ved innendørs lagerleie bruker egen innboforsikring.