Minilager Stavanger

APR Minilager er et lagerhotell Stavanger på 1300 m2. Ønsker du å leie minilager i Stavanger? Lagerhotellet finner du rett ved patrioten bistro i Hillevåg med god ankomst for både store og små biler. Vi har ansatte som står klare til å hjelpe deg ved lagerporten og når du låser din bod får du egne nøkler og adgangskode til lagerhotellet. Bygget har god klimakontroll og har jevn temperatur hele året, det er også kamera overvåkning og alarm slik at dine eiendeler står sikkert!

Reserver ditt lager idag

Leie lager Stavanger

Lei minilager Stavanger – trygg og fleksibel lagring

 

Trenger du ekstra plass til oppbevaring? Vi tilbyr leie av minilager i Stavanger som passer både for privatpersoner og bedrifter. Våre lagerlokaler er åpne alle dager i året, og du kan enkelt få tilgang til lagerboden hele døgnet. Vi har også vakttelefon tilgjengelig for deg dersom det skulle oppstå noen komplikasjoner.

Vi i APR minilager ønsker å gjøre det enkelt for deg å håndtere lagring og flytting. Derfor tilbyr vi en komplett pakke som inkluderer utvask, flyttebil og lagerplass dersom det skulle være nødvendig. Med vår tjeneste kan du være trygg på at eiendelene dine blir lagret på en sikker og pålitelig måte.

Vi tilbyr også varehåndtering for bedrifter, slik at du slipper å være fysisk til stede ved henting eller levering av varer. Vårt erfarne team vil sørge for at alt håndteres på en profesjonell måte.

Vårt minilager i Stavanger er bemannet av erfarne medarbeidere som vil være tilgjengelige for å hjelpe deg med alle dine lagringsbehov. Vi har et bredt utvalg av lagerstørrelser, slik at du kan finne den perfekte størrelsen for dine behov.

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer om våre leie lager i Stavanger, og hvordan vi kan hjelpe deg med din lagrings- og flytteprosess.

Åpningstider kontor:
08.00 - 16.00
Åpningstider lager:
Alle dager 07.00 – 23.00

Info
Stod ferdig sommeren 2013.
Totalt 1800 m2
246 boder i alle størrelser
3 etasjer
2 kjøreporter
Heis

Adresse (klikk på lenken for veibeskrivelse)
Sjøhagen 3
4016 Stavanger

Dette sier våre kunder

Marit og Henry Ove Berg

Godt jobba!

De kom presist, jobbet effektivt og leverte på to adresser.

Bruker dem gjerne igjen!

Håvard Christensen

Ville bare gi deg tilbakemelding om at vi er svært godt fornøyde med utførelsen av flyttejobben. Gutta var forsiktige og effektive. Takker- kommer til å anbefale dere videre!

Kari E Bjelland

Vil takke for utrolig hyggelige og løsningsorienterte medarbeidere!!! Her var det litt frem og tilbake fra min side men de tok alt på strak arm og var like blide. Satte også pris på at de var så effektive og samtidig opptatt av å beskytte lister og gulv ved innbæring. Takk for vel utført oppdrag!!

Laila Eide Svendsen

Utrolig bra de kom før tiden og gjor det de skulle og tok ikke mer en 1 time , hyggelige og hjalp til.

Ronny Edvardsen

APR utførte flytting for oss i juni 2019. Forsiktige, effektive og svært hyggelige – til tross for et stort flyttelass med mange trapper. Takk for innsatsen.

Bente Haugland

Designation

Må takke for en flott utført jobb som ble gjort igår. Fantastisk service fra guttene, og for et tempo :-). Fikk litt utfordringer med litt for liten bil og tidsskjema som vi hadde fått tildelt av utbygger. Har jo ofte litt mer flyttelass enn man tror. Men det løste de på strak arm og fikk mer hjelp. 
Du må hilse til guttene og gi en stor takk for fantastisk jobb de gjorde. 

Hvorfor skal du velge oss?

Oppsigelsestid

Leie lager stavanger fornyes automatisk i starten av mnd, Oppsigelse meldes senest 14 dager før en ny leieperiode starter.

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten nede til høyre. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Kredittsjekk

APR Minilager utfører alltid kredittsjekk av nye leieforhold. Sjekken må være godkjent for nytt leieforhold er i orden

Forsikring

Ved innendørs lagerleie bruker egen innboforsikring.