Bedriftsflytting

Kontorflytting blir enklere ved å bruke et flyttefirma

bedriftsflytting, kontorflytting, flyttefirma, flyttefirma sandnes, flytting lagring, renholdstjenester.

Bedriftsflytting, eller kontorflytting blir enkelt med et flyttefirma. Hos oss får du hjelp til lagring og flytting fra start til slutt og vi kan også stille med en erfaren prosjektleder for prosessen. Vi hjelper deg med å flytte møbler, demontering, montering, arkivflytting og alt annet du trenger hjelp til under kontorflyttingen.

Ved å bruke et profesjonelt flyttefirma blir kontorflytting en mindre påkjenning for dere, med god planlegging fra vår side er allerede mye av jobben gjort. Vi kvalitetssikrer og jobber punktlig på en kostnadseffektiv måte. Om det er ønskelig hjelper vi med pakking og merker med egne lapper på en strukturert måte slik at alle esker kommer på rett plass uten komplikasjoner til rett adresse. Her bruker vi gjerne fargesystemer og annet ift etasjer.

Vi avduker heis og nødvendige gulv slik at dere ikke får skade på gulv, vegger eller heis under kontorflyttingen. Når flyttedagen kommer stiller vi med avtalt mannskap, utstyr og biler for å gjennomføre flytteprossesen. Vår arbeidsleder har da satt seg grundig inn i alle utfordringer som kunne komme underveis og vi kan eventuelt komme med forslag til hvordan dette skulle blitt løst på riktig måte.

Etter flyttingen er gjennomført monterer vi opp de gjenstandende som har blitt demontert og pakker ut om ønskelig. Nødvendig etterarbeid, rydding, renholdstjenester, fjerning av emballasje fikser vi også slik at dere kan starte drift på ny plass raskest mulig.

 

Tjenester vi tilbyr

Prosjektledelse
Demontering
Montering
Flytting og lagring
Avfallshåndtering
Renholdstjenester
Flytting av arkiv

Dere er i godt selskap

Kontakt oss idag for en gratis befaring