Minilager Hana Sandnes  

APR Minilager Hana har over 1000 m2 for de som ønsker å leie lagerplass. Minilageret ligger rett ved Pizzabakeren, the shack og rema 1000 Hana. God ankomst, lagerport. Ser du etter møbellager, eller bare en midlertidig lagerplass du kan leie for oppbevaring av flyttelass? Vi har minilager åpent alle dager i året og du kommer enkelt til ved bruk av egen adgangskode og nøkler til ditt lagerrom.

Bestill lager idag

Velg størrelse og flytt inn med det samme.

Lager til leie i Sandnes

Med god klimakontroll har bygget har jevn temperatur hele året, det er også kameraovervåkning og alarm. Dette betyr at dine eiendeler er godt sikret og trygge når du leier lagerplass hos oss. Våre lager avdelinger egner seg for både private personer og bedrifter. For bedrift kan vi også tilby varehåndtering slik at du slipper å være tilstede ved henting/levering av gods.

Åpningstider lager:
Alle dager 07.00 – 23.00

Info
Totalt 800 m2
166 boder i alle størrelser

Adresse
Hanamyrveien 2 (klikk på lenke for GPS)
4328 Sandnes

Dette sier våre kunder

Hvorfor skal du velge oss?

Oppsigelsestid

Leie fornyes automatisk i starten av mnd, Oppsigelse meldes senest 14 dager før en ny leieperiode starter. Les også vår FAQ seksjon

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten nede til høyre. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Kredittsjekk

APR Minilager utfører alltid kredittsjekk av nye leieforhold. Sjekken må være godkjent for nytt leieforhold er i orden

Forsikring

Ved innendørs lagerleie bruker egen innboforsikring.