Flyttebyrå Stavanger

Trenger du flyttehjelp stavanger ? Det er enkelt å glemme hvor komplisert og tidskrevende flytting som oftest blir. Det er flere ting å huske på og det er viktig at ingenting blir ødelagt!

APR er et profesjonelt flyttebyrå Stavanger og vi har over 10 års erfaring med flyttehjelp i Stavanger. Enten du skal flytte som privatperson eller om din bedrift trenger flyttebyråer Stavanger området.

Få gratis pristilbud

APR Flyttebyrå Stavanger 

Vi i APR Flyttebyrå Stavanger har et erfarent team av medarbeidere som tar godt vare på kundenes eiendeler. Vi tilbyr fleksibilitet ved at vi sender flyttebilen akkurat når det passer best for deg! Vår flyttebil er utstyrt med spesialutstyr som er tilpasset for å utføre flytteprosessen på en skånsom og effektiv måte.

Våre flyttebiler er klare for alle oppdrag som har med flyttehjelp å gjøre. Enten det er pakking, dødsbo, rydding, tømming, søppelhåndtering, kjøkkenmontering eller vaktmestertjenester, så kan du stole på oss for å få jobben gjort på en god og effektiv måte. Du kan kontakte oss enkelt gjennom skjemaet på nettsiden vår, via telefon på 40 00 34 99 eller på vår chat. Med flyttehjelp fra APR Flyttebyrå Stavanger, vil flyttingen i Stavanger bli enkel og tidsbesparende!

 

 

Noen av de tjenester vi tilbyr

Privatflyttinger

Vi i APR Flyttebyrå Stavanger tilbyr profesjonell flyttehjelp for privatpersoner som skal flytte. Vi har erfaring med å flytte alle typer gjenstander, fra møbler til kjæledyr, og vil sørge for at alt er trygt og sikret under transporten. Vi tar på oss hele flytteprosessen, fra pakking til transport, og vil håndtere alt papirarbeidet som kreves for å flytte.

Pakking

Pakking kan være en tidkrevende og stressende oppgave. Vi i APR Flyttebyrå Stavanger tilbyr pakketjenester for å lette byrden din. Vi vil sørge for at alt er pakket forsvarlig, og at ingenting blir skadet under flyttingen. Vi har også alt nødvendig utstyr for å sikre at alle gjenstandene dine er trygge under transporten.

Bedriftsflyttinger

Vi tilbyr også flyttehjelp for bedrifter som skal flytte. Vi har erfaring med å flytte alt fra små kontorer til store bedrifter, og vil sørge for at alt går smertefritt. Vi vil planlegge flyttingen i detalj og sørge for minimal forstyrrelse av virksomheten din.

Dødsbo – Rydding, pakking, tømming

Å ta seg av et dødsbo kan være en emosjonell og vanskelig oppgave. Vi i APR Flyttebyrå Stavanger tilbyr tjenester for rydding, pakking og tømming av dødsbo. Vi vil behandle alle eiendelene med respekt og vil sørge for at alt blir tatt hånd om på en profesjonell måte.

Møbelmontering

Vi tilbyr også tjenester for montering og demontering av møbler. Våre erfarne montører vil sørge for at alle møblene dine er montert riktig og på en trygg måte.

Søppelhåndtering

Etter en flytting kan det være mye søppel som må håndteres. Vi i APR Flyttebyrå Stavanger vil sørge for at alt søppel blir håndtert på en ansvarlig måte, og at alt blir tatt med oss når vi forlater stedet.

Kjøkkenmontering

Vi tilbyr også tjenester for montering av kjøkken. Våre erfarne montører vil sørge for at alt blir montert riktig og at du er fornøyd med resultatet.

Vaktmestertjenester

Vi tilbyr også vaktmestertjenester som inkluderer alt fra vedlikehold av eiendom til mindre reparasjoner og installasjoner. Vi vil sørge for at alt blir tatt hånd om på en profesjonell måte, og at du kan fokusere på andre ting.

Ønsker du å pakke selv kan du lese vårt innlegg om pakketips ved flytting 

Youtube pakketips

Dette sier våre kunder

Hvorfor skal du velge oss?

APR til å stole på

Vi har over 10 års erfaring i flyttebransjen og håndterer personlige eiendeler med ansvarsfølelse. Du kan stole på at dine eiendeler blir forsiktigt flyttet med tilpasset utstyr for flyttingen. Bruk et profesjonelt flyttebyrå for å gjøre den ellers kompliserte flyttingen enklere!

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten nede til høyre. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Totalpakke

APR Flyttebyrå Stavanger med lagerhotell gir deg muligheten til å få en skreddersydd pakke for flyttingen. Flyttevask, leie av lagerplass, flyttebil og dyktige ansatte står disponibelt for deg som kunde av oss.