Minilager Sandnes Hoveveien 

APR Minilager Sandnes har over 800 m2 for de som ønsker å leie lagerplass. Minilageret ligger redd ved Sandnes sentrum med god ankomst, lagerport. Ser du etter møbellager, eller bare en midlertidig lagerplass du kan leie for oppbevaring av flyttelass? Vi har minilager åpent alle dager i året og du kommer enkelt til ved bruk av egen adgangskode og nøkler til ditt lagerrom.

Bestill lager idag

Velg størrelse og flytt inn allerede idag

Lage til leie i Sandnes

Med god klimakontroll har bygget har jevn temperatur hele året, det er også kameraovervåkning og alarm. Dette betyr at dine eiendeler er godt sikret og trygge når du leier lagerplass hos oss. Våre lager avdelinger egner seg for både private personer og bedrifter. For bedrift kan vi også tilby varehåndtering slik at du slipper å være tilstede ved henting/levering av gods. Alle våre avdelinger er bemannet og vi har lagerplass klar til deg, spør oss gjerne om pris i chat eller via kontaktskjema!

Åpningstider lager:
Alle dager 07.00 – 23.00

Info
Totalt 800 m2
119 boder i alle størrelser

Adresse
Hoveveien 34 (klikk på lenke for GPS)
4306 Sandnes

Dette sier våre kunder

Marit og Henry Ove Berg

Godt jobba!

De kom presist, jobbet effektivt og leverte på to adresser.

Bruker dem gjerne igjen!

Håvard Christensen

Ville bare gi deg tilbakemelding om at vi er svært godt fornøyde med utførelsen av flyttejobben. Gutta var forsiktige og effektive. Takker- kommer til å anbefale dere videre!

Kari E Bjelland

Vil takke for utrolig hyggelige og løsningsorienterte medarbeidere!!! Her var det litt frem og tilbake fra min side men de tok alt på strak arm og var like blide. Satte også pris på at de var så effektive og samtidig opptatt av å beskytte lister og gulv ved innbæring. Takk for vel utført oppdrag!!

Laila Eide Svendsen

Utrolig bra de kom før tiden og gjor det de skulle og tok ikke mer en 1 time , hyggelige og hjalp til.

Ronny Edvardsen

APR utførte flytting for oss i juni 2019. Forsiktige, effektive og svært hyggelige – til tross for et stort flyttelass med mange trapper. Takk for innsatsen.

Bente Haugland

Designation

Må takke for en flott utført jobb som ble gjort igår. Fantastisk service fra guttene, og for et tempo :-). Fikk litt utfordringer med litt for liten bil og tidsskjema som vi hadde fått tildelt av utbygger. Har jo ofte litt mer flyttelass enn man tror. Men det løste de på strak arm og fikk mer hjelp. 
Du må hilse til guttene og gi en stor takk for fantastisk jobb de gjorde. 

Hvorfor skal du velge oss?

Oppsigelsestid

Leie fornyes automatisk i starten av mnd, Oppsigelse meldes senest 14 dager før en ny leieperiode starter.

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten nede til høyre. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Kredittsjekk

APR Minilager utfører alltid kredittsjekk av nye leieforhold. Sjekken må være godkjent for nytt leieforhold er i orden

Forsikring

Ved innendørs lagerleie bruker egen innboforsikring.