Flyttevask Haugesund

Behov for Flyttevask Haugesund?
Flytting kan være en stressende og utfordrende tid, og det er mye som må ordnes før man kan begynne å nyte det nye hjemmet. En av de største oppgavene som ofte overses er utvask av den gamle boligen. Det er viktig å etterlate boligen i god stand for nye eiere eller leietakere.

Pristilbud flyttevask

Flyttevask Haugesund

Boligen man skal flytte i fra blir noe man er interessert i å legge bak seg fortest mulig. APR flytting vasker ut din bolig for deg og gjør den klar til overtakelse. Du som selger går igjennom bolig sammen med  vår renholdsansvarlig og godkjenner jobben. Vi beregner pris på flyttevask basert på en tom og normalt vedlikeholdt bolig og regner ut ifra bruksareal.

Flyttevask med garanti

Skulle likevel kjøper ikke være fornøyd, fikser vi selvfølgelig dette. Dette kaller vi flyttevask med garanti

Planlegg i tide

  • Planlegg og bestill i tide: Mange har overlevering av boligen den siste eller første dagen i måneden. Få den dagen du ønsker. Vi anbefaler vasking en eller to dager før overtakelse.

Flyttevask Haugesund inneholder

  • Vegg og tak støvsuges. Flekker fjernes hvis mulig.
  • Heldekningstepper støvsuges hvis ikke annet er avtalt
  • Vinduer pusses både innvendig og utvendig
  • Skap og skuffer vaskes/skrubbes. Husk å vaske oppå skap og lister.
  • Avtrekksvifte på kjøkken og bad rengjøres for fett og smuss både innvendig og utvendig
  • Alt sanitærutstyr skal rengjøres, også under eventuelle badekar, samt rengjøring av sluk.
  • Rengjøring må også foretas bak radiatorer/panelovner.
  • Ovner/peiser/askeskuffer tømmes. Brannmur vaskes
  • Garasje, uthus, boder, loft etc. tømmes og feies.

Dette sier våre kunder

Hvorfor skal du velge oss?

APR til å stole på

Vi har over 15 års erfaring i flyttebransjen og håndterer personlige eiendeler med ansvarsfølelse. Du kan stole på at dine eiendeler blir forsiktig flyttet med tilpasset utstyr for flyttingen. Bruk et profesjonelt flyttebyrå for å flyttevask haugesund

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten nede til høyre. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Totalpakke

APR Flyttebyrå gir deg muligheten til å få en skreddersydd pakke for flytting, flyttevask haugesund og leie av lagerplass. Med oss er du garantert et profesjonelt arbeid med dyktige arbeidere, i tillegg til konkurransedyktige priser.