Flyttehjelp

På flyttefot og trenger flyttehjelp av flyttebyrå? Det er enkelt å glemme hvor komplisert og tidskrevende det blir å flytte møbler og andre eiendeler. Som oftest tar det lengre tid en planlagt og ting kan fort bli ødelagt hvis det er gjort feil. Fortvil ikke i slike stunder, for vi hjelper deg. Vi tilbyr nemlig assistanse under hele prosessen, for å gjøre din helhetlige flytteopplevelse litt bedre. Velger du nedpakking hos oss, garanterer vi en mer effektiv og mindre krevende prosess. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for alle våre kunder, og tilpasser oss dine ønsker og behov. Ved å bruke våre tjenester, kan du frigjøre mer tid til din familie, venner og fritidsaktiviteter.

Mer enn bare flyttehjelp

Våre medarbeidere i flyttebyrået har lang erfaring og respekt for kunders eiendeler. Vi sender vår ekspertise din vei fra vår avdeling, akkurat når det passer best for deg! Vår flyttehjelp bruker utstyr og spesialutstyr tilpasset slik at det blir gjort på en skånsom og effektiv måte.

APR Flyttebyrå klar for alle oppdrag som har med flyttehjelp og flyttetransport å gjøre. Har du ingen plass å sette tingene tilbyr vi lagerhotell ved de fleste av våre avelinger! Dersom du skal flytte piano har vi som flyttebyrå lang erfaring med dette og.

Pakke selv? I denne artikkelen finner du våre aller beste pakketips

Kontakt oss enkelt i skjemaet under, på telefon eller på vår chat. Vi står klare til å hjelpe deg, spør oss om pris på flyttebyrå med APR får du ypperlig flyttehjelp.

Vi tar hånd om dine verdier!

Dette sier våre kunder

Hvorfor skal du velge APR Flyttebyrå ?

APR til å stole på

Vi har over 15 års erfaring i flyttebransjen og håndterer personlige eiendeler med ansvarsfølelse. Du kan stole på at dine eiendeler blir forsiktigt flyttet med tilpasset utstyr for flyttingen. Bruk et profesjonelt flyttebyrå for å gjøre den ellers kompliserte flyttingen enklere!

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Totalpakke

APR Flyttebyrå med lagerhotell gir deg muligheten til å få en skreddersydd pakke for flyttingen. Flyttevask, leie av lagerplass, flyttebil og dyktige ansatte står disponibelt for deg som kunde av oss. Med oss er du garantert et profesjonelt arbeid med dyktige arbeidere, i tillegg til konkurransedyktige priser.