Flyttebyrå Bergen

Bor du i Bergen området og trenger hjelp fra et flyttebyrå bergen? Det er enkelt å glemme hvor komplisert og tidskrevende det blir å flytte møbler og andre eiendeler. Som oftest tar det lengre tid en planlagt og ting kan fort bli ødelagt hvis det er gjort feil under flyttetransport! Flytting er vårt levebrød, vi vil derfor gjøre vårt ytterste for at du som kunde blir 100% fornøyd.

Flyttebyrå Bergen

Våre medarbeidere i flyttebyrået har lang erfaring og respekt for kunders eiendeler. Vi sender flyttehjelp, akkurat når det passer best for deg! Vårt flyttebyrå Bergen bruker utstyr og spesialutstyr tilpasset slik at det blir gjort på en skånsom og effektiv måte.

APR Flyttebyrå Bergen er klar for alle oppdrag som har med flytteservice og flyttetransport å gjøre. Har du ingen plass å sette tingene tilbyr lagring ved flytting også! Dersom du skal flytte piano har vi lang erfaring med dette og

Kontakt oss enkelt i skjemaet over, på telefon eller på vår chat. Vi står klare til å hjelpe deg, spør oss om pris på flytting. Med APR flyttebyrå Bergen får du ypperlig service. Vi tar hånd om dine verdier!

Vi behandler eiendelene dine som om de var våre egne

Med mange flyttinger i bagasjen vet vi at det som betyr mest når du som kunde velger et flyttebyrå, er at de bryr seg om eiendelene sine. Derfor er nøye håndtering av møbler en spesielt viktig nøkkelverdi for oss.

Kanskje har du dyre møbler som du ikke vil bli riper eller ødelagt. Kanskje du arvet en gammel stol fra en tante, som i de fleste tilfeller har betydelig større kjærlighetsverdi enn det du ville fått betalt fra forsikringen.Og

Derfor er vi alltid veldig forsiktige og veldig opptatt av at eiendelene dine flyttes fra en bolig til en annen, trygt og i samme tilstand som vi hentet dem. da vet vi at ikke alt kan verdsettes. Det er derfor vi sier, vi tar hånd om dine verdier. flyttebyrå Bergen

Pakking

Et av de første trinnene som må utføres er pakking. Her pakker du ut alle møblene, alle møblene og alle andre husholdningsartikler som er i ditt eksisterende hjem. Start derfor med å tenke på om du vil gjøre denne oppgaven alene eller om du vil ha hjelp?

De aller fleste velger å gjennomføre selve pakkingen selv. Mye fordi du føler deg ukomfortabel med å ha noen andre forankret i dine personlige eiendeler.

Hvis du er en av dem som gjerne utfører pakningen på egenhånd, kan du ta en titt på våre nyttige artikler som vil hjelpe deg med å effektivisere dette trinnet:

Ønsker du å pakke selv kan du lese vårt innlegg om pakketips ved flytting 

Youtube pakketips

Dette sier våre kunder

Hvorfor skal du velge oss?

APR til å stole på

Vi har over 10 års erfaring i flyttebransjen og håndterer personlige eiendeler med ansvarsfølelse. Du kan stole på at dine eiendeler blir forsiktigt flyttet med tilpasset utstyr for flyttingen. Bruk et profesjonelt flyttebyrå Bergen for å gjøre den ellers kompliserte flyttingen enklere!

Emballasje 

Vi har utsalg av flyttemateriell ved alle våre lageravdelinger. Emballasje kan selvsagt bestilles og få levert på døren. Ta kontakt med oss via kontaktskjema eller i chatten nede til høyre. Legg gjerne igjen mail om vi ikke er tilgjengelige, så tar vi kontakt så fort som mulig!

Totalpakke

APR flyttebyrå Bergen gir deg muligheten til å få en skreddersydd pakke for flyttingen. Flyttevask, leie av lagerplass, flyttebil og dyktige ansatte står disponibelt for deg som kunde