flyttebyrå stavanger, flyttehjelp

Velg det beste flyttebyrået i Kristiansand

Mens boligprisene løper løpsk i Oslo og enkelte andre områder i landet er Kristiansand en av de få store byene som har gleden av et stabilt boligmarked. Dette betyr at det er enklere for førstegangskjøpere å kjøpe sin første bolig, og det er også mulig for folk som allerede eier bolig å flytte uten å risikere at prisene varierer veldig i tiden mellom kjøp og salg.

Flyttebyrå Kristiansand

Hvis du skal flytte trenger du et flyttebyrå i Kristiansand. Det er flere flyttebyrå i Kristiansand, så det gjelder å velge et som gir deg all den hjelpen du trenger slik at du slipper alt det ekstra stresset som kan komme ved å flytte dersom du velger et dårlig flyttebyrå.

Å også velge et flyttebyrå som har gode kundeanmeldelser er viktig. Det kundene sier om selskapet kan hjelpe deg å avgjøre om flyttebyrået tar god vare på eiendeler under frakt. Det er viktig at ikke eiendelene dine blir skadet under frakt. Så når du ser etter flyttebil i Kristiansand må du også tenke på hvem som laster inn i bilen og hvem som kjører den, dette er også en viktig del. Et flyttebyrå som respekterer kunders eiendeler og har lang erfaring er et must.

Flyttebil Kristiansand

Pass på at du finner et flyttebyrå med både flyttebil i Kristiansand og utvask i Kristiansand. Hvis du velger et mer nasjonalt flyttebyrå er det ikke sikkert de tilbyr ting som for eksempel flyttebil i Kristiansand og utvask i Kristiansand, så her er det en fordel å gå for et lokalt flyttebyrå i Kristiansand. En stor flyttebil kan være mer praktisk dersom dette er tilgjengelig, da går ting raskere og enklere.

I tillegg til flyttebil og utvasking er det veldig greit å ha muligheten til å leie lagerplass, det skjer nemlig innimellom at du trenger å «mellomlande» eiendelene dine slik at du får ryddet ut av det gamle huset i tide selv om det nye ikke nødvendigvis er helt klart enda. Et flyttebyrå i Kristiansand med en totalpakke hvor du får alle disse tjenestene vil være et godt valg.

Utvask Kristiansand

Å finne et godt flyttebyrå er også viktig med tanke på utvask i Kristiansand, hvis utvasken blir gjort dårlig blir det fort dyrt da de som skal ta over huset (eller utleier) kan fakturere deg for sin egen vasking eller kreve annen kompensasjon. Utvask i Kristiansand er også en tjeneste som blir tilbudt av flere flyttebyrå i Kristiansand, så her gjelder det å velge et godt flyttebyrå.

Andre faktorer

Når du har funnet et flyttebyrå i Kristiansand som tilbyr både utvask i Kristiansand og utvask i Kristiansand, og mulighet for lagerplass hvis du eventuelt trenger det, er det noen andre ting du bør passe på. I tillegg til det som allerede er nevnt om stort utvalg av tjenester, gode kundeanmeldelser og varsomhet er det også viktig for mange at prisen ikke blir for høy. Nå skal det sies at det kan være en god idé å velge et flyttebyrå med litt høyere pris dersom det betyr at du får et veldig bra flyttebyrå i Kristiansand, men det er ikke noe poeng i å betale mer enn man må. Et tips hvis man vil spare litt penger er å pakke eiendeler ned i eskene selv, da får man også bedre kontroll på hvor ting er. Flyttebyrå som pakker ned eiendeler for deg er ofte dyre, og dette er ikke en tjeneste de fleste har lyst på uansett da de foretrekker å ha kontroll selv.

Uansett hvilket flyttebyrå i Kristiansand du velger må du ha lykke til med flyttingen, og ikke glem å kos deg i ditt nye hjem!

 

Få tilbud

Ofte stilte spørsmål

Hva koster flytting?

Skal du flytte som bedrift, privat eller internasjonalt så anbefaler vi å bruke flytteskjema. Der er den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg et mest mulig nøyaktig tilbud

Jeg vet ikke hvor mye jeg har som skal flyttes

Ring oss eller kontakt oss her og be om en befaring. Vi utfører befaringer alle hverdager mellom 09.00 – 15.00 og dette er kostnadsfritt og helt uforpliktende

Tar dere flytte jobber kveld og helger?

Vi jobber også kvelder og helger. Med et tillegg på 50% etter 16.00. 50% på lørdager og 100% på søndager.

Emballasje

Hvor får man tak i emballasje? Du kan kjøpe esker hvor som helst, Ikea, Clas Olson, Biltema, Jula eller du kan kjøpe å få det levert på døren gjennom vår nettbutikk

Hvor lenge i forveien må man bestille

Flytting er som regel sesongbetont, så beregn gjerne 2 uker i forkant. I sesong (sommer) bør en nok booke enda lenger i forveien, selv om vi er meget tilpasningsdyktige

Hvordan betaler man?

Du kan betale med bankkort eller gjennom Vipps etter at jobben er utført. Hvis du ønsker faktura må dette opplyses om på forhånd.

Bærer dere våre eiendeler der vi ønsker?

Vi løfter alle eiendelene dine dit du måtte ønske. Det er fint om en person kan være tilstede for å gi oss beskjed om hvor vi skal legge gjenstandene.

Kan dere hjelpe og kaste ting?

Vi hjelper deg gjerne med å kvitte deg med gjenstander du ikke lenger har behov for. Vi ordner også med container om du har mye som skal kastes