Slik pakker du bøker ved flytting

Slik pakker du bøker ved flytting

I forbindelse med flytting er det mange ting å pakke. Som om dette ikke var nok, bør forskjellige gjenstander håndteres på forskjellige måter. Nøyaktig hvordan de skal pakkes avhenger blant annet av hvor store de er, hvor mye de veier og hvor skjøre de er. I denne artikkelen skulle vi fokusere på bøker og hvordan vi skal gå ut på å pakke dem ut på den beste måten, slik pakker du bøker ved flytting :


Plasser bøkene i en eske

Det aller første du bør tenke på er å pakke bøkene i en flytteeske. Unngå poser og lignende, da disse lett går i stykker.

 

Pakk ikke for tungt 

Bøker veier faktisk mer enn du kanskje tror. Spesielt hvis du putter mange i en eske. Når du pakker ut bøkene dine, bør du derfor være forsiktig så du ikke fyller esken til randen. Bruk gjerne esker spesiallagd for pakking av bøker . Ellers er det stor risiko for at den blir for tung og at bunnen av boksen vil kollapse. 

Slik pakker du bøker ved flytting

Fyll ut med lette gjenstander

Dersom du bruker en større eske så fyller du den halvveis. For å utnytte esken best mulig, kan du derfor fylle ut den gjenværende overflaten med lette gjenstander som puter, tepper, tepper, klær, tekstiler og lignende.

 

Bruk som bunnkolli

Skal du frakte flyttelasset selv og har esker som er fylte med bare bøker så anbefaler vi at disse brukes som bunnkolli på flyttebilen. Dette gir deg mer stabilitet og gir deg større fleksibilitet. 

 

Husk at bøkene bare er en liten del av det som må pakkes og flyttes når du bytter hjem. Hvis du vil spare tid og energi, som kan brukes på andre viktigere ting, kan du med fordel overlate jobben til oss. 

 

Få tilbud

Ofte stilte spørsmål

Skal du flytte som bedrift, privat eller internasjonalt så anbefaler vi å bruke flytteskjema. Der er den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg et mest mulig nøyaktig tilbud