madrasspose

Madrasspose: Beskytt madrassen din og forleng levetiden

En madrasspose er en enkel, men effektiv måte å beskytte madrassen din mot skader

 

Hvis du er opptatt av å ta vare på madrassen din og ønsker å forlenge dens levetid når du enten flytter eller skal lagre sengen din, bør du investere i en god madrasspose. En madrasspose beskytter madrassen din mot støv, smuss, insekter og fuktighet, samtidig som den holder madrassen ren og hygienisk. Les videre for å lære mer om hvorfor du trenger en madrasspose og hva du bør se etter når du velger en.

Hvorfor trenger du en madrasspose når du skal lagre eller flytte?

 

minilager sandnes, minilager ,apr minilager, apr flytting

En madrasspose tar godt vare på kan hjelpe deg å forlenge levetiden til madrassen din mens du lagrer eller flytter madrassene dine. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å kjøpe en:

  1. Beskyttelse mot støv og smuss: Holder madrassen din ren og fri for støv og smuss, noe som kan forhindre allergiske reaksjoner og andre helseproblemer.
  2. Beskyttelse mot insekter:  Beskytter madrassen din mot insekter som lopper, veggedyr og andre skadedyr som kan gjøre skade på madrassen din.
  3. Fuktighetsbeskyttelse: Hvis du bor i et fuktig klima eller har en tendens til å svette mye om natten, kan posen beskytte madrassen din mot fuktighet og mugg.
  4. Hygiene: En god måte å holde madrassen din ren og hygienisk, spesielt hvis du har små barn eller kjæledyr som sover i sengen din.

madrasspose

Hva bør du se etter når du velger en oppbevaring til dine madrasser?

 

  1. Størrelse: Sørg for å velge en madrasspose som passer perfekt til størrelsen på madrassen din.
  2. Materiale: Velg en madrasspose som er laget av et slitesterkt, pustende materiale som beskytter mot støv, smuss og insekter, samtidig som den tillater luft å strømme gjennom.
  3. Størrelse: Våre madrassposer passer enkelmadrasser opptil 90×220 cm

 

Få tilbud

Ofte stilte spørsmål

Hva koster flytting?

Skal du flytte som bedrift, privat eller internasjonalt så anbefaler vi å bruke flytteskjema. Der er den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg et mest mulig nøyaktig tilbud

Jeg vet ikke hvor mye jeg har som skal flyttes

Ring oss eller kontakt oss her og be om en befaring. Vi utfører befaringer alle hverdager mellom 09.00 – 15.00 og dette er kostnadsfritt og helt uforpliktende

Tar dere flytte jobber kveld og helger?

Vi jobber også kvelder og helger. Med et tillegg på 50% etter 16.00. 50% på lørdager og 100% på søndager.

Emballasje

Hvor får man tak i emballasje? Du kan kjøpe esker hvor som helst, Ikea, Clas Olson, Biltema, Jula eller du kan kjøpe å få det levert på døren gjennom vår nettbutikk

Hvor lenge i forveien må man bestille

Flytting er som regel sesongbetont, så beregn gjerne 2 uker i forkant. I sesong (sommer) bør en nok booke enda lenger i forveien, selv om vi er meget tilpasningsdyktige

Hvordan betaler man?

Du kan betale med bankkort eller gjennom Vipps etter at jobben er utført. Hvis du ønsker faktura må dette opplyses om på forhånd.

Bærer dere våre eiendeler der vi ønsker?

Vi løfter alle eiendelene dine dit du måtte ønske. Det er fint om en person kan være tilstede for å gi oss beskjed om hvor vi skal legge gjenstandene.

Kan dere hjelpe og kaste ting?

Vi hjelper deg gjerne med å kvitte deg med gjenstander du ikke lenger har behov for. Vi ordner også med container om du har mye som skal kastes