Kjøkkenmontering Stavanger

– når sluttresultatet teller

kjøkkenmontering stavanger , montasje kjøkken, montering kjøkken stavanger

Det hjelper lite å investere i et lekkert kjøkken, garderobe eller bad dersom det skjer feil under monteringen. Våre kjøkkenmontører i Stavanger området er din beste sikkerhet for at sluttresultatet blir som forventet. Montasje av kjøkken er et fagområde, og våre spesialister jobber både raskt og effektivt. Det betyr at kjøkkenmontering Stavanger blir utført både sikrere og raskere – og dermed rimeligere.

Andre ting vi monterer

 

Kjøkken
Garderobe
Kontorinnredninger
Møbler
Treningsapparat

Vi har lang erfaring med montering og de tingene vi ofte ser går igjen er

• Enkelte vegger tåler ikke vekten av kjøkkenskapene
• I mange hytter, bygårder og hus er veggene skjeve
• Mange vegger er ikke i vinkel

Det er når montøren støter på slike utfordringer at verdien av erfaring virkelig gjør seg gjeldende. Kanskje må vegger fores eller rettes, eller kanskje vi må forsterke veggen slik at den tåler vekten av skapene. For et perfekt resultat er vi i APR svært bevisste på å kun bruke erfarne og kvalitetsbevisste montører som er godt kjent med kjøkken
Hjelp til montering
Dersom du har bestilt nye møbler fra møbelleverandør kan vi bistå med å hente disse, montere dette opp i din bolig og fjerne emballasje. Vi kan selvsagt også være behjelpelige med bortkjøring a v gamle møbler, ente du er privatperson eller jobber i en bedrift.

Kontakt oss idag for en gratis befaring