lagerhotell kristiansand, minilager stavanger, flyttebyrå sandnes, pakketips, minilager, apr, minilager kristiansand, apr flytting, apr minilager, flytting, minilager sandnes. flytting kristiansand, flyttebyrå stavanger

Hva koster det å flytte – 5 faktorer som påvirker prisen på en flytting

Hva koster det å flytte ? Vi gir deg her informasjon over gode tips du kan gjøre for å holde prisen på din flytting under kontroll.

  1. Volum på flyttelasset

Går du den minimalistiske ruten, eller vil du at hjemmet ditt skal føle deg mer komfortabel med et stort antall møbler og dingser? Størrelsen på dine husholdningsvarer reflekteres i prisen på flyttebyråets prist, og derfor kan det være lurt å kritisk gjennomgå ditt eget hjem før flyttingen: er det noen ting som kan selges eller doneres? 

  1. Avstanden du skal flytte

Hvor langt eiendelene dine skal transporteres, er en annen nøkkelfaktor som kan sees i prisantydningen for din flytting. Tilgjengeligheten til boliger er også avgjørende, særlig hvor lett eller vanskelig det er å frakte varer til og fra flyttebilen, dette utgjør en stor faktor i hva det koster. 

  1. Behov for ekstra tjenester

Å flytte handler ikke bare om å flytte objekter fra A til B – men om mye mer enn det. For at flyttingen skal gå jevnt, er nøye forberedelser nødvendig, og dette inkluderer forsiktig pakking og utpakking, demontering og montering av store møbler samt rengjøring i bevegelse. Du kan lese mer om våre beste pakketips her. Hvis du velger å utføre disse oppgavene selv, kan du senke flyttekostnadene dine, men samtidig er det viktig å huske at de krever mye tid og noen ganger hjelpende hender.

Hva koster det å flytte

  1. Tunge gjenstander som skal flyttes: piano, safe, akvarium

Vil et piano, et akvarium eller en safe bli brakt til ditt nye hjem? Hvis svaret er ja, vil det faktum at varene krever spesiell håndtering også gjenspeiles i prisen flyttebyrået  gir deg. Flytting av tunge gjenstander og møbler anbefales sjelden – uten fagkunnskapen og passende verktøy er risikoen for personskade og materielle skader ganske høy. Slapp av og la ekspertene gjøre jobben i stedet!

  1. Flytteesker

Å gå til den første beste matbutikken på jakt etter banankasser kan virke som en god ide – raskt, enkelt og helt gratis. Dette alternativet er likevel forbundet med visse risikoer: hvis skuffene er slitt, kan de knekke under flyttingen, og i tillegg kan de gi fra seg smuss og lukter. Av denne grunn er det vanligvis lurt å leie eller kjøpe flyttebokser av høy kvalitet. På denne måten kan du forhindre ulykker – samtidig er det tydelig at du betaler litt mer for flyttingen din.