Flyttebyrå Kristiansand

APR Flyttebyrå Kristiansand
Bor du i Kristiansand området og trenger du hjelp til å flytte? Det er enkelt å glemme hvor komplisert og tidskrevende det blir å flytte møbler og andre eiendeler. Som oftest tar det lengre tid en planlagt og ting kan fort bli ødelagt hvis det er gjort feil under flyttetransport!

Våre medarbeidere i flyttebyrået har lang erfaring og respekt for kunders eiendeler. Vi sender flyttetransport i din vei fra vår avdeling på Rigetjønn, akkurat når det passer best for deg! Vår flytteservice bruker utstyr og spesialutstyr tilpasset slik at det blir gjort på en skånsom og effektiv måte.

APR Flyttebyrå Kristiansand er klar for alle oppdrag som har med flytteservice og flyttetransport å gjøre. Har du ingen plass å sette tingene tilbyr lagring ved flytting også! Vi har eget minilager. avdeling på Rigetjønn, med adgang hele døgnet. Dersom du skal flytte piano har vi lang erfaring med dette og. Flyttebil Kristiansand

Kontakt oss enkelt i skjemaet under, på telefon eller på vår chat. Vi står klare til å hjelpe deg, spør oss om pris på flytting med APR får du ypperlig flytteservice. Vi tar hånd om dine verdier!

Sjekk ut våre referanser på google 

Flyttetjenester vi tilbyr

Privatflyttinger
Pakking
Bedriftsflyttinger
Dødsbo – Rydding, pakking, tømming
Møbelmontering
Søppelhåndtering
Kjøkkenmontering
Vaktmestertjenester

minilager sandnes, minilager ,apr minilager, apr flytting
Flyttebyrå i sandnes, flyttebyrå sandnes, flytte, flytting, flyttebil i sandnes, flyttebil sandnes, apr as, apr sandnes, flytting, montering, flyttebil,

Pakke og monteringshjelp

Trygg og sikker transport

Over 3000 personer flyttet

APR utførte flytting for oss i juni 2019. Forsiktige, effektive og svært hyggelige – til tross for et stort flyttelass med mange trapper. Takk for innsatsen.

Ronny Edvardsen

Ville bare gi en tilbakemelding… vi var veldig fornyd med jobben folkene dine gjorde. De viste at dette kunne de, så dette vil vi anbefale til andre også.

Gaute Jacobsen

Takk for en meget profesjonell flytting

Jan Inge Johansson

Meny