Flyttebyrå i Stavanger, Sandnes og Kristiansand

APR flytting AS er et flyttebyrå med minilager og flyttevask tjenester. Flyttebilene og dyktige ansatte står klar til å hjelpe deg og med over 10 års erfaring i flyttebransjen. Velg tjenesten du ønsker, eller en komplett flyttepakke med pakking, utvask, flytting og benytt deg gjerne av lagerhotellet om du skulle ønske det. Med spesialtilpasset utstyr og full ansvarsfølelse fra våre ansatte kan du med trygghet stole på at dine eiendeler er i trygge hender mens flyttingen pågår. Vi tilbyr også punktlig og profesjonell kjøkkenmontering, møbelmontering og flere tjenester som feks dødsbo, vaktmestertjenester og mer.

Finn din nærmeste avdeling:

Minilager

Ønsker du å leie lagerplass? Vi tilbyr minilager tjenester med rimelig månedspris i vårt lagerhotell. Ved å leie lagerplass hos oss får du muligheten til å lagre dine eiendeler som du ønsker både under flytting og utenom. Eiendelene dine er lett tilgjengelige 16 timer i døgnet, og hvis det skulle være noe utenom kan du benytte deg av vår vakttelefon. Lagerplassen er godt temperert og du kan stole på eiendelene dine er trygge hos oss. Lagerhotellet er utstyrt med stor lagerport og ansatte som står klare for å hjelpe deg!

Finn din nærmeste avdeling:

Slik pakker du bøker ved flytting

I forbindelse med flytting er det mange ting å pakke. Som om dette ikke var nok, bør forskjellige gjenstander håndteres...

Flytte kjøleskap – slik gjør du det selv, på best mulig måte

Du kan spare penger ved å flytte et kjøleskap selv. Men er det gjennomførbart? Ja, hvis du tar deg tid...

Hvor mye koster flyttevask

Er du på flyttefot? Hvor mye koster flyttevask?. Den som selger en bolig skal etter loven ha ryddet og vasket...